Entinen joukkuetoveri Rafael van der Vaart antaa Gareth Balelle neuvoja suosionsa palauttamiseen Real Madridissa. Hollantilainen vaatii hyökkääjältä huomattavasti itsekkäämpää asennetta merkatakseen reviirinsä La Liga -seurassa.

Bale ja Van der Vaart pelasivat yhdessä Tottenhamissa. Walesilaisen tulevaisuus Madridissa on jälleen uhattuna Zinédine Zidanen palattua seuran valmentajaksi.

Bale on myös menettänyt suosionsa kannattajien silmissä ja hänelle buuattiin tämän kuun El Clásicossa Barcelonaa vastaan.

– Se on outoa, mutta meillä Hollannissa tapana sanoa, että joskus täytyy olla k*sipää, Van der Vaart sanoi Standard Sportille.

– Sitä voi olla myös myönteisesti k*sipää. Hän 100 miljoonan euron arvoinen. He maksoivat paljon rahaa hänestä ja hänen on vastattava niitä odotuksia. Hän ampui viimeisenä Spurs-vuonnaan jokaisen vapaapotkun ja päätti kaikista.

– Hänen on tehtävä se sama nyt Realissa. Ymmärrän sen olevan hankalaa, koska siellä on paljon hyviä pelimiehiä. Hänen täytyy kuitenkin tehdä enemmän.

29-vuotias Bale saapui Realiin vuonna 2013 Tottenhamista. Walesin maajoukkuemies on voittanut seurassa neljästi Mestarien liigan ja kerran La Ligan.