Barcelona on tiettävästi aloittelemassa etsintöjä Luis Suárezin manttelinperijäksi joukkueen hyökkäyksessä. 32-vuotias uruguaylaiskärki ei enää nuorru, joten vahvistusta kaivataan mieluusti jo ensi kaudeksi.

Alkuvuoden aikana Barca-huhuihin nostettiin hieman yllättävämpikin nimi, Manchester Unitedin englantilaishyökkääjä Marcus Rashford. ESPN vahvistaa, että Barcelonassa seurataan tarkasti Rashfordin tilanteen kehittymistä, mutta kovin todennäköisenä sivuston lähteet eivät siirtoa pidä. ESPN:n lähteen mukaan Barcelonan Rashford-kiinnostus on ”vähän kuin haluaisi treffeille Cindy Crawfordin kanssa”.

21-vuotiaan Rashfordin sopimus Manchester Unitedin kanssa ulottuu kesään 2020. Jatkosopimusneuvottelut ovat hiljalleen käynnistymässä, eikä Unitedin uskota Rashfordista hevillä luopuvan.

– Emme halua lähestyä pelaajaa, jolla on yhä sopimus Manchester Unitedin kanssa. Rashford on mahtava pelaaja, mutta hänen sopimuksensa jatkuu vielä 18 kuukautta, Barcelona-lähde kertoi ESPN:lle.

– Vaikka jatkosopimusneuvottelut näyttävätkin olevan nyt tauolla, olen varma, että United yrittää vakuuttaa Rashfordin jäämään. Hän on yksi heidän tulevaisuutensa tukipilareista.

Saman lähteen mukaan Barcelona on tarkkaillut myös Evertonin brassihyökkääjä Richarlisonia, muttei ole vielä aikeissa tehdä miehestä tarjousta.