Getafe pelaa suorastaan loistavaa kautta.

Seura on parhaillaan La Ligassa neljäntenä ja siten kiinni historiallisessa Mestarien liiga -paikassa.

Sydänvian vuoksi lyhyeksi jääneellä pelaajaurallaan Real Madridin lisäksi Getafea edustanut Rubén de la Red uskoo entisen seuransa yltävän Mestarien liigaan.

– Uskon Getafen etenevän Mestarien liigaan, koska he ovat hyvin tasaisia ja muut samasta sijasta kilpailevat joukkueet ovat sen sijaan epätasaisia. Getafe tekee loistavasti töitä ja heidän puolustuksensa on ollut erityisen hyvä. Getafea vastaan on vaikeaa tehdä maali, de la Red mietti Marcan haastattelussa.

– He pelaavat valtavalla intensiteetillä sääntöjen rajamailla ottelun avausminuutista lähtien aina päätösvihellykseen saakka. Getafella on todella hyviä pelaajia. Hyvien pelaajien kanssa tuollaiset saavutukset ovat huomattavasti helpompia.

Viime kaudeksi takaisin La Ligaan noussut Getafe ei ole pelannut aiemmin Mestarien liigassa.