Real Madridilla on ollut toistaiseksi takanaan katastrofaalinen kausi. Usein näitä tilanteita lähdetään korjaamaan siirtomarkkinoilla, joten myös siirtohuhut lisääntyvät suurseuran heikkojen otteiden myötä.

Yksi tuoreimmista Santiago Bernabéulle huhutuista nimistä on Saksan ja Bayer Leverkusenin Julian Brandt. 22-vuotias nuorukainen on itsekin kuullut näistä puheista ja kertoi olevansa otettu.

– Se on suuri kunnia, että minut on yhdistetty noin suuriin joukkueisiin, Brandt kommentoi Kickerille.

– Kun asiat ovat kuten nyt, siihen ei kuitenkaan ole mitään lisättävää.

Bayer Leverkusen on tällä hetkellä Bundesliigassa kuudentena eli ensi kauden Mestarien liigaan selviytyminen vaatii erinomaista loppukautta. Jos joukkue ei selviydy Mestarien liigaan, saa Brandt sopimuksestaan löytyvän pykälän myötä vaihtaa seuraa 25 miljoonalla eurolla.