Atléticon kesä on todennäköisesti siirtomarkkinoilla hyvin vilkas.

Useampi seuraa pidemmän aikaa edustanut pelaaja poistunee Atléticosta ja seura on espanjalaismedioiden mukaan kiinnostunut muutamasta korvaajaehdokkaasta.

Yksi heistä on Copen mukaan Napolin Dries Mertens. Toukokuussa 32 vuotta täyttävä belgialaishyökkääjä saattaa jättää Napolin kuuden vuoden jälkeen. Kyseessä olisi Atléticolle vaihtoehto vain muutamaksi kaudeksi pelaajan iän vuoksi.

Lähteen mukaan Atlético on kiinnostunut Mertensistä ja harkitsee tarjouksen lähettämistä Napolille. Mertensin sopimus Napolin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, eikä vikkelän hyökkääjän sopimuksessa ole suurta ulosostopykälää.

Mertens on viimeistellyt kuluvalla kaudella yhteensä 12 täysosumaa Napolin paidassa. Viime kaudella Mertens iski yli 20 maalia ja jäi Napolin toiveesta vielä seuraan kuluvaksi kaudeksi.