Barcelona johtaa Mestarien liigan puolivälieriin vievää ottelua Lyonia vastaan puoliajalla 2-0.

Lionel Messi vei illan isännät pilkulta johtoon, ja Philippe Coutinho pääsi siirtämään pallon 31. minuutilla tyhjiin.

Avausjakson suurimmaksi sankariksi oli matkalla kuitenkin Lyonin maalivahti Anthony Lopes, joka otti jo heti ottelun alussa nimiinsä muutaman todella kovan torjunnan. Portugalilainen kuitenkin syöksyi Coutinhon läpiajoa vastaan, ja sai mitä ilmeisimmin aivotärähdyksen. Päätään vahti ei tilanteessa lyönyt, mutta törmäsi ylävartalollaan brasilialaisen jalkoihin erittäin kovaa, ja tärähdys selvästi vaikutti.

Huolimatta siitä, että Lyonin lääkintähenkilöstö, joka tutki maalivahtia pitkään kentällä, suositteli selkeästi tämän ottamista vaihtoon. Lopes ei kuitenkaan suostunut siirtymään sivuun, ennen kuin vasta reilut 10 minuuttia tärskyn jälkeen.

Play Squawka Selector for Free

@Squawka_Live
Lyon goalkeeper Anthony Lopes leaves the Camp Nou pitch close to tears having been forced off through injury. 😢

Kuuden minuutin lisäaikakaan ei tuonut avauspuolikkaalle lisämaaleja.