Real Madrid harkitsee entistä huippupelaajaansa Clarence Seedorfia päävalmentaja Santiago Solarin korvaajaksi, kertoo AS.

La Liga -mestaruutta Real Madridissa juhlinut Seedorf oli katsomassa entisen joukkueensa nöyryyttävää Mestarien liiga -tappiota Ajaxille viime tiistaina. Hän oli myös mukana Real Madridin seurajohdon päivällistilaisuudessa tällä viikolla. Siellä hänellä oli tilaisuus jutella seurapomo Florentino Pérezin kanssa, joka lopulta lisäsi Seedorfin seuran mahdollisten väliaikaismanagereiden listalle.

AS:n mukaan Real Madridin seurajohto arvostaa Seedorfin karismaa ja johtamistaitoja. Nykyisin Kamerunin maajoukkueessa työskentelevä hollantilaisvalmentaja muistuttaa heidän mielestään paljolti Zinédine Zidanea.

Real Madridin olisi tarkoitus antaa Solarille potkut saman tien kun hänelle löytyy sopiva korvaaja loppukauden ajaksi.