Real Madridin valmentajatilanne on mielenkiintoinen. Santiago Solari saattaa saada seuraavien päivien aikana potkut.

Espanjalaislehtien mukaan José Mourinho on tällä hetkellä todennäköisin Real Madridin uusin valmentaja. Florentino Pérez haluaisi Zinédine Zidanen takaisin, mutta ranskalainen olisi valmis palaamaan vasta kesällä.

Real Madridia urallaan seitsemän vuoden ajan edustanut Hugo Sánchez on julkisesti tarjoutunut Real Madridin uudeksi päävalmentajaksi, jos Solari saa potkut. 60-vuotias Sánchez tarjoutui samaan rooliin myös syksyllä.

– Olen aina ollut valmis auttamaan Real Madridia. Real Madrid on kotini. Pérez tietää, että olen parhaimmassa asemassa auttaakseni silloin, kun hän niin haluaa. Olen sanonut sen hänelle, Sánchez kertoi ESPN:n haastattelussa.

Pérez ei ole vastannut julkisesti Sánchezille kertaakaan liittyen valmentajahuhuihin.