Real Madridin urheilupuolen johtoon odotetaan muutoksia – mahdollisesti hyvin nopeallakin aikataululla.

Realin entinen puheenjohtaja Ramón Calderón paljasti hiljattain Twitterissä, että hänen tietojensa mukaan on hyvin mahdollista että José Mourinho palaa Realin penkin päähän.

Nyt Calderón on antanut tuoreita lausuntoja asian tiimoilta.

– [Nykyinen puheenjohtaja] Florentino Pérez tarvitsee uutispommin, jotta kannattajat pysyisivät rauhallisina. Hän on ottamassa yhteyttä Mourinhoon, joka on ainoa valmentaja jota hän kunnioittaa, Calderón sanoi Sky Sportsille.

– Minulla ei ole epäilystäkään, etteikö Mourinho olisi ykkösvaihtoehto [uudeksi päävalmentajaksi]. Hänelle soitettiin pari viikkoa sitten.

[readmore from=Real-Madrid]

– Kun Zinédine Zidane lähti [kauden 2017-18 päätteeksi], Mourinho oli vielä Manchester Unitedissa ja hän sanoi, ettei silloin ollut sopiva hetki palata. Ehkäpä hän on nyt vapaa, Calderón sanoi viitaten Mourinhon United-potkuihin viime joulukuussa.

Calderónilta kysyttiin myös muista valmentajaehdokkaista.

– Ehkä Mauricio Pochettino, hänestä puhutaan. Lähipäivinä huhuihin saadaan monta nimeä, koska fanit eivät voi hyväksyä tätä tilannetta.

– Tässä on nyt ollut kolme-neljä kuukautta valitusta ja katumista sen suhteen, miten nykyjoukkueen kasaamisessa voitiin epäonnistua näin.