Real Madridin viime viikkoiset Clásico-tappiot sekä Copa Del Reyn välierissä että La Ligassa jättivät joukkueen mestaruusmahdollisuudet Mestarien liigan varaan.

Los Blancosilla ei olekaan varaa virheisiin, kun Ajax lähtee hakemaan vierasvoittoa Santiago Bernabéulta tiistai-illan toisessa osaottelussa Real Madridia vastaan.

Real voitti ensimmäisen kohtaamisensa Amsterdamissa 2-1-lukemin, mutta kapteeni Sergio Ramos on poissa tämäniltaisesta ottelusta.

Ajax-manageri Erik ten Hagin mielestä Ramosin poissaolo tuleekin olemaan iso menetys Santiago Solarin joukkueelle.

– Se on iso tappio Madridille. [Luka] Modric ja [Toni] Kroos tulevat hallitsemaan keskikenttää, mutta Ramos on avain heidän puolustuksensa sydämessä. Hänen poissaolonsa tulee vaikuttamaan Madridiin sekä fyysisesti että henkisesti. He voivat kuitenkin pärjätä ilman Ramosia, ten Hag arvioi ottelun alla.

Ten Hag uskoo Real Madridin pelaavan samalla tavalla kuin ensimmäisessä kohtaamisessa, mutta luottaa joukkueensa kykyihin vastata valkopaitojen kovaan prässiin.

– Odotan Madridin pelaavan samalla tavalla kuin Amsterdamissa. He aikovat lähteä peräämme ja laittaa meidän valtavan paineen alle.

– Katsoin viimeiset kaksi Clásicoa ja olen nähnyt joukkueen vahvuudet ja heikkoudet. On tärkeää, että dominoimme pelin strategista puolta.

– Olemme hyvä jokkue luomaan painetta ja pallonhallintapelimme on kehittynyt. Voisimme parantaa vastahyökkäyspeliämme, mutta olen varma että pitämällä pallon hallinnassamme, voimme ottaa askeleen eteenpäin.

Lähde: AS