Real Madridin kauden lähes viimeiset oljenkorret murenivat viime viikolla, kun se putosi Copa del Reystä välierävaiheessa, hävisi FC Barcelonalle La Ligassa ja jäi mestaruustaistossa ratkaisevan tuntuisen 12 pisteen päähän.

Tulokset eivät lupaa hyvää kesken tämän kauden päävalmentajan saappaisiin astuneelle Santiago Solarille, jonka ainoan oljenkorren työpaikkansa säilyttämisen suhteen kerrotaan olevan Mestarien liigan voittaminen.

AS uutisoi, että Real Madrid on jälleen joutunut aloittamaan uuden valmentajan etsimisen. Vaihtoehtojen listalta kolmen kerrotaan nousevan ylitse muiden: Saksan maajoukkueen Joachim Löw, Tottenhamin Mauricio Pochettino ja Juventuksen Massimiliano Allegri.

Solarin kohalo voi sinetöityä aikaistaan jo tiistaina, kun Real Madrid kohtaa Ajaxin Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa. Los Blancos lähtee kotiotteluunsa 2-1-johtoasemasta.