Barcelona ja Real Madrid eivät lähteneet tekemään merkittäviä muutoksia viikolla pelatun Copa del Reyn ottelun kokoonpanoihin tämän illan La Liga -kamppailuun. Molemmat joukkueet tekevät kaksi muutosta viikon toiseen Clásicoon.

Viikolla Barcelonan 0–3-voittoon päättyneessä ottelussa penkiltä aloittanut Real Madridin walesilaishyökkääjä Gareth Bale nousee avaukseen Lucasin tilalle. Kotijoukkueen kokoonpanossa myös Thiabaut Courtois palaa luonnollisesti maaliin, kun cup-veskari Keylor Navas putoaa penkille.

Vierasjoukkue Barcelona muuttaa hieman kokoonpanoaan. Laitapuolustajana viikolla Copa del Reyssä pelannut Nelson Semedo putoaa penkille, kun Sergi Roberto siirtyy keskikentältä oikeaksi pakiksi. Roberton paikan keskikentältä ottaa Arthur.

Real Madrid: Courtois; Reguilon, Ramos, Varane, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Vinicius, Benzema, Bale

Barcelona: ter Stegen; Alba, Lenglet, Pique, Roberto; Arthur, Busquets, Rakitic; Dembele, Suarez, Messi