Barcelona havittelee tiettävästi uutta hyökkääjää ensi kesän siirtomarkkinoilla.

Yksi Barcelonaan yhdistetty nimi on Lillen Nicolas Pépé. Ranskalaisseuran puheenjohtaja Gerard López vahvisti Barcelonan kiinnostuksen viime syksynä (lue tästä). López halusi, että Pépé pelaa vielä ainakin tämän kauden Lillessä, mutta ensi kesänä tilanne voi olla toinen.

– Emme ole rikas seura, Lillen urheilutoimenjohtaja Luis Campos sanoi Téléfootille.

– Jos Pépéstä tulee todella hyvä tarjous, meidän on myytävä.

23-vuotias Pépé siirtyi Angersista Lilleen kesällä 2017. Viime kaudella tehoja syntyi sarjassa jo 13 maalin ja viiden maalisyötön verran. Tällä kaudella Pépé on kuitenkin noussut ihan uudelle tasolle. 25 liigaottelua on tuottanut 16 maalia ja 10 maalisyöttöä.

Barcelonassa Pépén pitäisi totutella pelaamaan uudella pelipaikalla. Lillessä hän on operoinut pääasiassa oikeana laitahyökkääjänä, mutta Barcelonassa sillä pelipaikalla häärää ensisijaisesti Lionel Messi ja toisena vaihtoehtona Ousmane Dembélé.

Pépén perässä ovat Barcelonan lisäksi tiettävästi ainakin Arsenal, Tottenham ja Wolverhampton.