Atlético Madridin maaliahne hyökkääjä Antoine Griezmann käväisi Oh my Goalin haastattelussa, ja nimesi pyynnöstä parhaita pelikavereitaan ja vaikeimpia vastustajiaan. Ranskalaisen valinnat olivat osin hyvinkin yllättäviä, ja listoille mahtui pelaajia, joilla on yhteyksiä niin Atléticoon, Real Madridiin ja Barcelonaan.

Griezmannin valinta parhaaksi pelikaverikseen ei ehkä ole niin yllättävä, sillä hän on ylistänyt hyökkääjäpariaan Diego Costaa usein ennenkin. Ylisanoille ei ollut nytkään rajoja.

– Sanoisin, että paras pelaaja, jonka kanssa olen pelannut, on Diego Costa. Syy on siinä tuessa, jota hän antaa minulle kentällä. Hän sallii minulle enemmän vapauksia, Griezmann perustelee.

– Costa on mahtava kaveri ja teen hyvin töitä, kun hän on kentällä. Ymmärrämme toisiamme pelkän katseen avulla. Lisäksi hän on taistelija, ja tartuttaa asenteen minuunkin. Rakastan häntä. On harvinaista, että tällaisia ominaisuuksia löytyy jostain pelikaverista.

Vaikeimmaksi vastustajakseen Griezmann valitsee vasta 21-vuotiaan nuorukaisen, joka siirtyy tulevana kesänä Barcelonaan.

– Vaikein vastustajani on Ajaxin Frenkie de Jong. Yritin prässätä häntä, mutten ikinä onnistunut siinä.

Hankalimmaksi puolustajakseen Griezmann nimeää tiistaina 36 vuotta täyttävän portugalilaisen, joka pelasi kymmenen kauden ajan Real Madridissa.

– Vaikein puolustaja on Pepe, koska hän puhaltaa koko ajan niskaan. Hän on jatkuvasti kimpussasi, ja häntä on todella vaikea karistaa irti.

Taitavimmiksi pelaajiksi Griezmann nimeää PSG:n ranskalaistähti Kylian Mbappén sekä Barcelonan Ousmane Dembélén. Griezmann tuntee molemmat nuorukaiset hyvin myös Ranskan maajoukkueesta. Kysymykseen kaikkien aikojen parhaasta vastaus noudattelee tuttuja polkuja.

– Se riippuu aikakaudesta, mutta eiköhän paras ole joko (Lionel) Messi tai Cristiano (Ronaldo). En nähnyt Pelén tai (Diego) Maradonan pelaavan. Kysymys on vaikea, sillä jokaisella on oma tyylinsä. Kärkipäässä on myös (Zinedine) Zidane, jolla on maailmanmestaruus, mutta Cristianolla ja Messillä ei, Griezmann pyörittelee.

Lisäksi 27-vuotias Griezmann nimesi myös omat pelaajavalintansa viiden miehen pienpelijoukkueeseen.

– Valitsisin Ousmane Dembélén sekä (N’Golo) Kantén, jonka kanssa joukkue ei koskaan häviä. Ottaisin (Diego) Godínin, koska hän löytää aina tavan tehdä jekkuja ja voittaa. Itse olisin neljäs, joten vielä yksi… (David) Beckham. Ei maalivahtia, Griezmann sanoo.

Oh My Goal

@OhMyGoalUS
"Cristiano Ronaldo and Lionel Messi are the best players of all time!" 🔥

Our exclusive interview "The Best" with Antoine Griezmann! 👌