13. kauttaan Real Madridissa pelaavan Marcelon nihkeä pelivire on puhuttanut viime aikoina. Santiago Solari on jättänyt brasilialaisen viime aikoina usein vaihtopenkille, ja kun Marcelo sai sunnuntaina pelivuoron Girona-ottelussa, koki Real Madrid jälleen tappion. Real on voittanut vain yhden viimeisestä yhdeksästä ottelustaan, joissa Marcelo on ollut avauskokoonpanossa.

Kaksinkertainen maailmanmestari Cafú on puolustanut uutistoimisto EFE:n haastattelussa 30-vuotiasta maanmiestään. 48-vuotias Cafú pelasi Brasilian maajoukkueessa 142 ottelua, ja vakuuttaa kokemuksen syvällä rintaäänellä, että Marcelo tulee vielä.

– Marcelo on sensaatiomainen ja fantastinen pelaaja. Hän on pelannut korkealla tasolla 12 vuoden ajan. Sellaiseen pystyminen on laitapuolustajille erittäin vaikeaa, Cafú totesi Monte Carlossa Laureus-urheilugaalan alla.

– On normaalia, että noin pitkällä uralla tulee myös vaikea jakso. Olen varma, että hän palaa vielä, koska on vaikeaa olla aina korkealla tasolla. Hän tulee taatusti olemaan vielä oma itsensä. Marcelo on mahtava pelaaja, joka tekee kovasti hommia.

Lähde: AS