FC Barcelona on ilmoittanut kokoonpanonsa tiistaiseen Mestarien liigan neljännesvälieräotteluun Lyonia vastaan. Etelä-Ranskaan matkusti maanantaiaamuna kaikkiaan 21 pelaajaa, joista lopulliseen pelaajaryhmään voi nimetä 18.

Iloisin yllätys reissuryhmässä on, että pitkään sivussa ollut toppari Samuel Umtiti palaa Barcelonan vahvuuteen. Umtiti on ollut pitkään sivussa polvivamman vuoksi, mutta sai nyt seuran lääkäreiltä peliluvan. Lyon-ottelu on Umtitille epäilemättä siksikin mieluisa, sillä hän on Lyonin kasvatti, joka on edustanut tähänastisella urallaan vain Lyonia ja Barcelonaa.

25-vuotias Umtiti on pelannut viimeksi 24. marraskuuta. Umtiti on hoitanut vasenta polveaan sittemmin levolla ja fysioterapialla, sillä hän ei halunnut mennä kesken kauden leikkauspöydälle. Tuleva ottelu tai ottelut näyttävät, onko polvi tullut pysyvämmin kuntoon, vai onko leikkaus edelleen ajankohtainen vaihtoehto.

Umtitin lisäksi kokoonpanoon on nostettu myös 20-vuotias senegalilainen Moussa Wagué, joka harjoitteli Umtitin tavoin joukkueen kanssa Real Valladolid -ottelun jälkeen. Wagué on pelannut toistaiseksi vain Barcelonan reservijoukkueessa.

Belgialaistoppari Thomas Vermaelen sen sijaan jäi oikean pohkeen rasitusvamman vuoksi kotiin.

Ottelu Lyon-Barcelona alkaa tiistaina 19.2. kello 22 ja on nähtävissä C Morella.