Barcelonan joukkue vaikuttaa tällä hetkellä hieman väsyneeltä, mutta Valladolidin päävalmentaja Sergio González ei usko, että nyt on erityisen hyvä hetki kohdata katalonialaiset.

– Ei ole koskaan hyvä aika vierailla ison joukkueen kotikentällä, missä he ovat vahvempia. He ovat eliittijoukkue, josta löytyy erittäin vähän säröjä, González sanoo lauantain kohtaamisen alla.

Hän valmistautuu siihen, että Barcelona peluuttaa ottelussa parhaita miehiään otteluruuhkasta huolimatta. Se ei kuitenkaan haittaisi, mikäli ykköstähti Lionel Messiä lepuutettaisiin.

– Toivottavasti. Jos hän haluaa levätä, kertoisin hänelle, että sohva on erittäin hyvä ja uskon hänen tuntevan siellä olonsa mukavasti. Jos löytyy muita, jotka haluavat levätä, antakaa heidän levätä. Se ei ole ongelma.

González ei usko Barcelonan päävalmentajan Ernesto Valverden miettivän jo tulevaa Mestarien liigan neljännesvälieräkamppailua.

– Mutta vaikka hän tekisi niin, sillä ei ole merkitystä, koska he kaikki ovat hyviä pelaajia – aloittavat pelaajat ja vaihtopelaajat. He ovat suurenmoisia pelaajia, maajoukkuemiehiä. Sillä ei ole merkitystä kuka pelaa, he kaikki ovat maailmanluokkaa. Jos kuitenkin Messi haluaa levätä, vaadin, että antakaa hänen levätä.

Lähde: Marca