Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen yhdessä odotetuimmista otteluista kohtaavat Lazio ja Sevilla. Ottelun alla koettiin kuitenkin todella ikäviä tapahtumia, sillä joukkueiden ultrat otttivat väkivaltaisesti yhteen Rooman kaduilla keskiviikkoiltana.

El Confidencialin mukaan ainakin neljä ihmistä on loukkaantunut yhteenotossa. Heistä kaksi on espanjalaisia, yksi yhdysvaltalainen ja yksi isobritannialainen. Kaikki neljä on viety sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Toisen espanjalaisista kerrotaan olevan kriittisessä tilassa. Mundo Deportivon mukaan kaikkien neljän loukkaantuneen vammat syntyivät teräaseesta.

El Partidazo de COPE

@partidazocope
💥 Informa @jmolivacope

➡️ "Se ha producido una pelea en una zona céntrica de Roma entre ultras de la Lazio y del Sevilla"

➡️ "Hay varios heridos por arma blanca, alguno de ellos de gravedad"

📸 @deportesDDS

#PartidazoCOPE

– Se näytti metsästykseltä. Näimme kymmenien mustiin pukeutuneiden nuorten juoksevan. Heillä oli kypäriä, keppejä ja vöitä. Loukkaantuneita on useita, eräs silminnäkijä kertoi.

Yhteenoton tapahtumapaikka oli Rooman keskustassa sijaitseva Montin alue. Tunnelmat kuumenivat klo 21.30 paikallista aikaa. Nujakka käynnistyi erään pubin edustalla ja siihen osallistui noin 40 ultraa.

Tappelun jälkeen italialaisultrat ajoivat espanjalaisia takaa, ja nämä piiloutuivat ravintolan sisälle. Rooman poliisi tutkii tapahtumia.

Alustavien tietojen mukaan useat Lazion ultrista kantoivat puukkoja ja he olivat peittäneet kasvonsa. Joillain oli päässään kypärät.

Roomaan on matkustanut noin 2 000 Sevillan kannattajaa. Ottelu Lazio-Sevilla käynnistyy kello 19.55.