River Platen ja Argentiinan maajoukkueen keskikenttäpelaaja Exequiel Palacios on yhdistetty viime kuukausina todella vahvasti Real Madridiin.

Useiden tietojen mukaan 20-vuotiaan nuorukaisen siirto on jo täysin varma lähes kaikkia yksityiskohtia myöten, mutta nyt Palaciosin tuoreiden kommenttien perusteella vaikuttaa siltä, että siirto on kariutunut tai ainakin siirtynyt kauemmas tulevaisuuteen.

– Olen todella onnellinen siitä, mitä olen saavuttanut seuran kanssa, jonka kannattaja olen. Olen ylpeä, kun saan olla täällä, Palacios kertoi AS:lle.

– Olen sataprosenttisesti täällä Riverissä. Olen täysin sitoutunut.

Real Madridin lisäksi huhuissa on esiintynyt italialaisseura Inter Milan.

– Yritän olla antamatta paljoa huomiota aiheelle vaikka kyseessä on niinkin suuri seura kuin Real Madrid – sekä Madrid että Inter ovat.