Superdeporte uutisoi eilen Valencian päässeen yhteisymmärrykseen Levanten Jasonin kanssa.

Jasonin nykyinen Levante-sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen ja seuran oma kasvatti voi siten poistua ilmaiseksi kesällä muihin maisemiin.

Levanten seurajohto kommentoi Superdeporten uutista tänään lehdistölle Valenciassa.

– Tämä on ammattilaisjalkapalloa ja se pitää aina muistaa. Jason saa tehdä omia päätöksiään. Olemme helmikuussa, hänen sopimuksensa päättyy heinäkuussa ja hän voi silloin tehdä sopimuksen muun seuran kanssa. Se on Jasonin toive, ei meidän, totesi seurapresidentti Quico Catalán.

– Vaikka pidän paljon Jasonista, niin minulle oli selvää, että hän on valinnut uuden osoitteen itselleen. Olemme yrittäneet päästä hänen kanssaan jatkosopimukseen kesästä 2017 saakka. En tiedä onko Valencia-uutinen totta vai ei. Minulle on kerrottu, ettei hän ole tehnyt sopimusta muun seuran kanssa. Hän voi kuitenkin tehdä mitä haluaa. Hän ei halua jatkaa kanssamme ja meidän on hyväksyttävä se. Olemme mielestäni päässeet siitä pettymyksestä jo yli.

24-vuotias oikea laituri on kuulunut kuluvalla kaudella Levanten päävalmentajan Paco Lópezin avainpelaajiin. Levanten urheilutoimenjohtajan Titon mukaan jatkosopimusneuvottelut eivät ole loppuneet.

– Olemme tavanneet Jasonin agenttien kanssa. En usko hänen päässeen yhteisymmärrykseen muun seuran kanssa, koska haluan uskoa hänen rehellisyyteen. En ole lopettanut jatkosopimusneuvotteluita. En usko sitä uutista, Tito kertoi.