Entinen Barcelona-pelaaja Hristo Stoitshkov pyytää Philippe Coutinhoa jäämään Camp Noulle. 26-vuotiaan keskikenttäpelaajan lähtöä on spekuloitu brassin roolin pudottua merkittävästi tällä kaudella.

Coutinho on avannut tällä kaudella vain 13 Barcelonan 22 sarjapelistä. Stoitskov on kirjoittanut avoimen kirjeen brasilialaiselle vakuuttakseen tähden pysymään Kataloniassa.

– Kirjoitan tämän tukeakseni ja ymmärtääkseni sinua tässä vaikeassa tilanteessa, Bulgarian vanha tähtipelaaja kirjoitti, Mundo Deportivossa julkaistussa kirjeessä.

– Älä unohda, että moni pelaaja haluaisi olla sinun tilanteessasi tekemässä kaksi maalia Sevillaa vastaan Copassa ja saada Lionel Messiltä pyyntö ampua rangaistuspotkua.

– Tähän seuran ei ole helppoa sopeutua. Myös minun ensimmäiset kuukauteni olivat vaikeita kuten sinullakin. Kärsin, mutta tiedän että sinulta löytyvät eväät kääntää lehti toiselle puolelle.

– Olet yksi parhaista ulkomaalaisista pelaajista, joka on koskaan pelannut Barcelonassa ja sinulla on kykyjä kehittyä. Älä edes harkitse toiseen seuraan siirtymistä. Olen lukenut sellaisista lehdistä. Toista tällaista seuraa ei ole. Tämä on enemmän kuin seura.