Barcelonan keskikenttäpelaaja Denis Suárez on julkaissut sosiaalisessa mediassa viestin, joka antaa ymmärtää, että hän on jättämässä seuran.

– Olette joukko uskomattomia ihmisiä! Kiitos kaikesta ja nähdään pian. Onnea ja Força Barça, kirjoitti Suárez, 25, Twitter-tililleen.

Barcelonan virallisille verkkosivuille ilmestyi keskiviikkona tiedote, jossa kerrottiin, että Suárez tekee seuran kanssa jatkosopimuksen, mutta lähtee loppukaudeksi lainalle Arsenaliin. Lainasopimuksessa oli tiedotteen mukaan osto-optio. Barcelona poisti kuitenkin julkaisun sivuiltaan vielä keskiviikkona, eikä kumpikaan seuroista ole julkaissut sittemmin lainasiirrosta tai Suárezista mitään.

Kertaalleen Espanjan A-maajoukkueessa esiintynyt Suárez palasi Barcelonaan kesällä 2016 vietettyään kaksi edellistä kautta Sevillassa ja Villarrealissa. Hän edusti Barcelonaa jo vuosina 2013-14 ja pelasi aiemmin urallaan Manchester Cityn ja Celta Vigon organisaatioissa.

Kuluvalla kaudella Suárez on pelannut vain kahdeksassa ottelussa yhteensä reilut 250 minuuttia.

Denis Suarez

@DenisSuarez6
Sois un grupo increíble! Gracias por tanto, hasta pronto. Sort y Força Barça Sempre ❤

You’re a group of amazing people! Thank you for everything, see you soon. Good luck and Força Barça ❤