Real Betis tiedotti maanantai-iltana tehneensä Antonio Sanabrian kanssa kesään 2022 kestävän jatkosopimuksen.

Sanabria siirtyi samalla ensi kauden loppuun kestävällä lainasopimuksella italialaisen Genoan riveihin. Sanabrian aiempi sopimus Betisin kanssa olisi päättynyt nimenomaan kesällä 2020, jolloin nykyinen Genoa-laina päättyy.

Sanabrian etappi Genoassa alkoi loistavasti, sillä paraguaylaiskärki teki välittömästi debyytissään maalin. Sanabria tuli toisella jaksolla sisään Sampdoria-ottelussa ja teki vain neljä minuuttia sen jälkeen kamppailun viimeisen osuman. Genoa voitti ottelun maalein 3-1.

Sanabrian lainasiirto meinaa espanjalaismedioiden mukaan sitä, että Betis saa palkkabudjettiinsa tilaa ja lainaa Jesé Rodríguezin PSG:stä loppukaudeksi riveihinsä.

Sanabria saapui Betisiin kaksi ja puoli vuotta sitten noin 7,5 miljoonalla eurolla. Sanabria teki viimeisimmässä Betis-ottelussaan maalin, kun paraguaylainen osui Copan puolivälierien avausosassa Espanyolin verkkoon.