Copa del Reyn puolivälierät jatkuvat tällä viikolla. Barcelonalla on tiukat paikat Sevillaa vastaan keskiviikkona 30.1. klo 22.30 pelattavassa ottelussa. TV näyttää Copan matsit suorina livestream-lähetyksinä ilmaiseksi asiakkailleen.

Barcelona hävisi puolivälierien avausosan Sevillan vieraana maalein 0-2. Toisessa osaottelussa Barcelona tarvitsee siis vähintään kaksi maalia jatkaakseen kilpailussa. Lisäksi Barcelonan täytyisi pitää oma maali puhtaana, sillä Copassa on käytössä vierasmaalisääntö.

Barcelona lepuutti avausosassa useita tähtipelaajiaan, kuten Lionel Messiä, Sergio Busquetsia ja ykkösvahti Marc-Ándre ter Stegeniä. Toisessa osaottelussa Camp Noulla Barcelona tarvitsee varmasti parhaita pelaajiaan.

Näin katsot Copa del Reyn ottelut:

TV:n livestream-lähetyksiä pystyt katsomaan, kun pelitililläsi on 0,01€ rahaa. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, pääset tekemään tilin TÄSTÄ. Saat myös riskittömän vedon 100€ asti.

Livestream ohjeistus:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Tee talletus (saat riskittömän vedon 100€ asti).
3. Voit katsoa nyt Barcelona-Sevilla-ottelun ja kaikki muut Copa del Reyn ottelut.

Messin pelattava

Yksi Barcelonan heikkouksista tällä kaudella varsinkin Cop del Reyssä on ollut se, ettei tulokset ole olleet kovin hyviä, kun kapteeni Messi on ollut pois kokoonpanosta. Neljännesvälierissä Levante yllätti Barcelonan kotikentällään maalein 2-1, kun Messi ja Luis Suárez huilasivat. Toisessa osaottelussa Messi ja Suárez palasivat kokoonpanoon ja Barcelona onnistui kääntämään otteluparin.

Barcelona sai leveyttä hyökkäykseensä, kun Kevin-Prince Boateng hankittiin loppukauden mittavalla lainasopimuksella tuomaan leveyttä. Se ei silti vielä auttanut Copan puolivälierien ensimmäisessä osassa Sevillaa vastaan. Sevilla nappasi ilman kapteeniaan pelanneesta Barcelonasta 2-0-voiton kotikentällään.

Näillä näkymin Barcelona laittaa parhaat pelaajat kentälle keskiviikkona toisessa osaottelussa. Muuta vaihtoehtoa päävalmentaja Ernesto Valverdellä ei tällä hetkellä näytä olevan.

Poissaolot

Barcelonan loukkaantumistilanne on yhä sama kuin viikonlopun Girona-ottelussa. Loukkaantumisten takia poissa ovat näillä näkymin toppari Samuel Umtiti, keskikenttäpelaaja Rafinha ja hyökkäyspään pelaaja Ousmane Dembélé.

Girona-ottelusta poissa oli Valverden päätöksellä myös Jeison Murillo, joka on pelannut tammikuun siirtonsa jälkeen vain kahdessa Copan otteluissa. Lisäksi poissa oli myös Sergi Samper, joka ei ole pelannut vielä pohjevammansa jälkeen.

Sevillalla on useampia loukkaantumisia, joista ehkä merkittävin on kapteeni Jésus Navasin lihasvamma. Navas loukkaantui Barcelonaa vastaan ja joutui tarkempiin tutkimuksiin, joista ei vielä ole tiedotettu tarkemmin. Navas oli ainakin sivussa viikonlopun ottelusta Levantea vastaan.

Lisäksi Sevillan pelaajista ovat loukkaantuneena Joris Gnagnon, Maxime Gonalons, Nolito sekä Munir El Haddadi.

Edellisten otteluiden kokoonpanot

La Ligan ottelussa Gironaa vastaan Barcelona pelasi seuraavalla kokoonpanolla. Suluissa tilalle tullut pelaaja. Ottelu päättyi Barcelonan 2-0-voittoon.

Barcelona: 4-3-3
Ter Stegen
Semedo, Piquet, Lenglet (’77 Vermaelen), Alba
Vidal (’58 Arthur), S. Busquets (’82 Roberto), Rakitic
Messi, L. Suárez, Coutinho

Viime viikon Copan puolivälierien avausosassa Sevillaa vastaan Barcelona pelasi seuraavalla avauskokoonpanolla. Ottelu päättyi Sevillan 2-0-voittoon. Sevillan kokoonpano Barcelonaa vastaan alempana.

Barcelona: 4-3-3
Cillessen
Roberto, Piquet, Lenglet, Semedo (’80 Alba)
Vidal, Rakitic, Arthur
Malcom (’63 Coutinho), Boateng (’63 L. Suárez), Aleñá

Sevilla: 3-5-2
Soriano
Gómez, Kjær, Mercado
Amadou
Escudero (’88 Arana), Banega, Sarabia (’67 Vasquez), Navas (’71 Silva An.)
Ben Yedder, Promes

Copa del Reyn puolivälierät

1. osaottelut

  • Tiistai 22.1. klo 22.30: Getafe – Valencia 1-0
  • Keskiviikko 23.1. klo 22.30: Sevilla – Barcelona2-0
  • Torstai 24.1. klo 20.30: Espanyol – Real Betis 1-1
  • Torstai 24.1. klo 22.30: Real Madrid – Girona 4-2

2. osaottelut

  • Tiistai 29.1. klo 22.30: Valencia – Getafe
  • Keskiviikko 30.1. klo 20.30: Real Betis – Espanyol
  • Keskiviikko 30.1. klo 22.30: Barcelona – Sevilla
  • Torstai 31.1. klo 22.30: Girona – Real Madrid