Valencia kukisti lauantai-iltana Villarrealin Derbi de la Comunitatissa maalein 3-0.

Valencian maakunnan paikallisottelu oli Marcelinon miehistön näytös. Villarrealin maalivahti Sergio Asenjo ei ollut luonnollisesti tyytyväinen ottelun jälkeen ja kritisoi joukkueen esitystä lehdistölle.

– Ensimmäinen jakso oli hyvin tasainen, vaikka päästimmekin erikoistilannemaalin. Toisella jaksolla olimme kuitenkin onnettomia. Tarvitsemme tällä hetkellä kentälle yksitoista soturia. Tämä ei muutu mihinkään ennen sitä, Asenjo viittasi Villarrealin surkeaan kauteen.

Villarreal on sarjataulukossa 19. sijalla. Eurooppa-liigan pudotuspeleihin selviytynyt seura on voittanut sarjassa kuluvalla kaudella vain kolme ottelua.

– Pääsarjaan pääseminen on ollut jokaiselle pelaajalle vaikeaa. Minä teen kaikkeni pysyäkseni täällä. Toivon samaa asennetta joukkuetovereiltani. Kyseessä on selvä asenneongelma.