Álvaro Moratan on määrä saapua Atléticoon seuraavien päivien aikana. Kyseessä on todennäköisesti loppukauden ja ensi kauden kattava lainasopimus.

Atléticon on kuitenkin myytävä ainakin yksi pelaaja saadakseen tilaa palkkabudjettiinsa. Espanjalaismediat olivat aluksi varmoja siitä, että Nikola Kalinic ja Gelson Martins poistuvat seurasta, jotta Morata kykenee liittymään Atléticoon.

Gelson on siirtymässä lainalle AS Monacoon, mutta Atléticon päävalmentaja Diego Simeone haluaa Kalinicin jäävän loppukaudeksi Moratan saapumisesta huolimatta.

Muun muassa Cadena SER:n mukaan Atlético on päättänyt myydä Jonnyn pysyvällä siirrolla Wolvesiin. Jonny on parhaillaan englantilaisseurassa lainalla. Atlético hankki Jonnyn kesällä Celtasta seitsemällä miljoonalla eurolla, mutta joutui lainaamaan laitapuolustajan välittömästi Wolvesiin palkkabudjettinsa vuoksi.

Jonnyn on määrä ilmoittaa maanantaina siitä, haluaako hän siirtyä pysyvästi Wolvesin riveihin.