FC Barcelona etsii tammikuun siirtomarkkinoilta itselleen uutta hyökkääjää. Se on yläkerran vahvistusta vailla, sillä Munir El Haddadi myytiin hiljattain Sevillaan.

Huhuissa on esiintynyt lukuisia nimiä Fernando Llorentesta Christian Stuaniin. Nyt mukaan on noussut jälleen uusi nimi ja tällä kertaa voidaan puhua melko yllättävästä ehdokkaasta: Los Angeles FC:n Carlos Vela.

29-vuotias hyökkääjä on La Ligan ystäville erittäin tuttu pelaaja. Hänet muistetaan parhaiten Real Sociedadista, mutta La Liga -otteluita on kertynyt myös Osasunan paidassa. Yhteensä hän on pelannut sarjassa 252 ottelua ja tehnyt niissä 69 osumaa sekä antanut 47 maalisyöttöä.

Meksikon maajoukkuepelaajaa Camp Noulle vei ensimmäisenä Cadena SER ja myöhemmin myös katalonialaislähde Mundo Deportivo vahvisti Barcelonan olevan kiinnostunut Velasta.