Real Madridin entinen seurapresidentti Ramon Calderon puhui valmentaja Zinédine Zidanen päätöksestä lähteä Santiago Bernabéulta viime kauden päätteeksi.

Calderon paljasti, että ranskalaisvalmentajan teki päätöksensä, sillä nykyinen presidentti Florentino Perez ei noudattanut Zidanen toiveita vaan teki asiat päinvastoin.

Avainasemassa olivat Cristiano Ronaldon ja Gareth Balen tulevaisuudet. Portugalilaistähti poistui viime kaudella Juventukseen ja Bale on yhä Real Madridin paidassa, mutta hänen otteensa eivät ole olleet odotetulla tasolla.

– Zidane teki asian erittäin selväksi, kun hän päätti lähteä seurasta, Calderon kertoi.

– Hän vaati, että Cristiano pidettäisiin ja Bale myytäisiin, mutta presidentti teki päinvastoin. Zidane halusi myös muutamia muita ostoksia sekä myydä muitakin kuin Balen, mutta hän ei saanut toiveitaan läpi ja hän päätti lähteä. Hän oli oikeassa.