Real Madridin haaveet La Ligan sarjakärjen kiinni kuromisesta kokivat sunnuntaina kovan kolauksen, kun se hävisi kotikentällään Real Sociedadille maalein 0-2. Ottelun puhuttavin tilanne nähtiin toisella puoliajalla, kun Realin brassinuorukainen Vinicius oli karata maalintekoon. Vieraiden maalivahti Geronimo Rulli näytti kaatavan Viniciuksen, mutta erotuomari José Munuera Montero ei palloa täplälle vienyt. Monien yllätykseksi myöskään videotuomarijärjestelmä VAR ei asiaan puuttunut.

18-vuotiaan Viniciuksen mielestä tilanne oli selkeä rankkarin paikka. Varmemmaksi vakuudeksi Vinicius lisäsi tilanteesta kuvan Instagram-tarinoihinsa, saaden saman kanavan kautta myös vastauksen Rullilta asiaan.

Suek 死

@DiegoSkL

The Hungry One

@TheIdleOne
Tío, que el propio Rulli dice que lo derriba, no digas tonterías.
Pues ese es el Instagram de Rulli y no lo veo reconociendo nada, al contrario. Mejor date una vueltecilla que te de el aire.

– Se oli rankkari eikä tuomari kysynyt VAR:n kantaa. Se pitäisi ainakin tarkistaa. Rulli ei koskenut palloon, vaan jalkaani, Vinicius kommentoi pelin jälkeen.

Real Madrid Info ³⁵

@RMadridInfo
🎙️ Vinicius: "It was a penalty and the referee did not consult the VAR, at least, check it. Rulli didn’t touch the ball he touched my foot".

Argentiinalaismaalivahti Geronimo Rulli oli kuitenkin täysin toista mieltä.

– Se oli nopea tilanne. Vinicius tuli vauhdilla ja lähdin mukaan. Koskin palloon ja sitten törmäsimme. En millään hetkellä nostanut häntä kädelläni. Tilanne oli aika selkeä, Rulli totesi.