Kiinan Superliigaa pelaava Guangzhou Evergrande käytti odotetusti Barcelona-pelaaja Paulinhon lainasopimukseen sisältyneen option ostaa tämä pysyvästi itselleen. Julkisuudessa esitetyt arviot 50 miljoonan euron kauppasummasta ovat La Vanguardian mukaan osoittautuneet turhan suuriksi – rahaa olisi lähteen mukaan liikkunut lopulta 42 miljoonaa euroa.

Vaikka summa tiedon mukaan onkin huomattavasti oletettua pienempi, kertoo se jotain jalkapalloliiketoiminnan kehityksestä – vain Luis Figon ja Neymarin irrottaminen Barcelonasta on maksanut ostajatahoille enemmän kuin brasilialaiskeskikenttämiehen tapauksessa.

Teknisesti Paulinhosta tulee Guangzhoun pelaaja ensi kesänä, kun nyt voimassa ollut lainasopimus päättyy. Samaisen seuran kerrotaan tehneen 50 miljoonan euron tarjouksen Barcelonalle myös Malcomista.