Real Madrid on kärsinyt maalinteko-ongelmista Cristiano Ronaldon lähdettyä kesällä Juventuksen riveihin. La Ligassa Los Blancos on tehnyt tasan puolet vähemmän maaleja (24) kuin sen kilpakumppani FC Barcelona ja sen maalisaldo on toistaiseksi huonoin yli kymmeneen vuoteen.

Madridilaismedia AS uutisoi, että Real Madridin valmentaja Santiago Solari haluaa reagoida tilanteeseen ostamalla uuden hyökkääjän tammikuun siirtomarkkinoilta. Vaihtoehtoja kerrotaan olevan viisi ja heidän joukostaan löytyy kaikkea 22-vuotiaasta huippunuorukaisesta 33-vuotiaaseen penkinlämmittäjään.

Ykkösvaihtoehtoina ovat Interin Mauro Icardi ja Timo Werner. He olisivat pelaajia, jotka siirtyessään olisivat lähtökohtaisesti joukkueen avainpelaajia pitkään. Vaikka kyseessä on hyökkääjät, joista Real Madrid mieluiten valitsisi toisen, he eivät todellakaan ole listan helpoiten ostettavia pelaajia, sillä kummatkin tulisivat maksamaan todella paljon.

Listan yllätysnimet ovat Genoassa huippuvireeseen päässyt Krzysztof Piątek ja Sporting Lissabonissa maaleja paukuttava Bas Dost. Kummaltakaan ei löydy näyttöjä suurseuroista, mutta maalitahti on ollut vakuuttava.

Jos näistä neljästä kukaan ei ole saatavilla, kääntää Real Madrid katseensa 33-vuotiaaseen Fernando Llorenteen. Espanjalaishyökkääjä on ollut todella pienessä roolissa Tottenhamissa, mutta madridilaisseura uskoo, että hänestä saisi vielä tarvittavia tehoja irti. Hänen kohdallaan ongelmaksi ei tulisi hinta, sillä kyseessä olisi edullinen hankinta.