Atlético Madrid on tottunut kalastamaan sieltä, missä Keltainen sukellusvene liikkuu – toisin sanoen La Liga -kilpailija Villarrealin leivistä. Villarrealin kautta Patjantekijöihin ovat päätyneet muun muassa Diego Forlan, Diego Godín, Luciano Vietto ja viimeksi Rodrigo.

Nyt nigerialainen Complete Sports kertoo, että Atlético haluaa värvätä riveihinsä 19-vuotiaan Samuel Chukwuezen. Vasen laitalinkki siirtyi Villarrealiin vuonna 2017 ja debytoi Villarrealin edustusjoukkueessa viime syyskuussa. Chukwueze on ollut yksi La Liga -syksyn suuria yllättäjiä, sillä 13 pelaamassaan ottelussa hän on onnistunut tekemään jo neljä maalia.

Chukwuezen sopimuksessa on 40 miljoonan euron ulosostohinta, ja miehen kotimaassa Nigeriassa uskotaan, että Atlético on valmis tuon summan maksamaan.

Nopeasti Villarrealin avauskokoonpanosta murtautuneesta lupauksesta ovat tosin kiinnostuneita myös Arsenal ja Leicester – joko jo tammikuun siirtoikkunassa tai viimeistään ensi kesänä. Arsenal tavoitteli itse asiassa Chukwuezeä jo ennen Villarreal-siirtoa, mutta tuolloin byrokraattiset ongelmat vaikeuttivat miehen sitouttamista Gunnersiin.

Atléticon huolena voikin olla Englannista kantautuva kiinnostus, sillä Atléticon ja Villarrealin välit eivät ole tätä nykyä parhaat mahdolliset. Suhteisiin syntyi kitkaa Atléticon värvättyä syksyllä akatemiaansa 16-vuotiaan lupauksen German Valeran juuri Villarrealista. Nuoren pelaajan kaappaaminen sapetti Villarrealin puheenjohtaja Fernando Roigia siinä määrin, että hän peruutti perinteisen illallisen kyseisten seurojen johtohahmojen välillä.

Lähde: AS