Lucas Hernández on yhdistetty kuluvan viikon aikana vahvasti Bayern Müncheniin.

Atléticon nuori puolustaja on tiettävästi halukas siirtymään saksalaisjätin riveihin. Kesällä maailmanmestaruuden Ranskan paidassa voittanut Lucas on parhaillaan loukkaantuneena, eikä ole itse kommentoinut siirtohuhuja.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone ja keskikenttäpelaaja Rodrigo kertoivat mielipiteensä Lucasin siirtohuhuista eilisen Espanyol-voiton jälkeen.

– Tuen Lucasia hänen päätöksestään huolimatta. Olen kertonut hänelle oman mielipiteeni. Rakastamme Lucasia ja hän on ollut kanssamme pikkupojasta saakka. Kunnioitan sitä, mitä hän ikinä päättääkin, koska kunnioitamme häntä Atléticossa, Simeone summasi.

– Haluamme hänen jäävän. Tuemme kaikki häntä päätöksessään. Pukukopissa tällaisista asioista harvoin puhutaan, Rodrigo totesi.

Lucasilla on sopimuksessaan 85 miljoonan euron ulosostopykälä.