Brittilehti Independent uutisoi Arsenalin olevan kiinnostunut Real Madridin keskikenttämiehestä Iscosta.

Arsenal on Independentin tietojen mukaan valmis luopumaan Mesut Özilistä, joka nauttii hulppeaa 300 000 punnan viikkopalkkaa. Selkävaivoista kärsinyt saksalaismaestro on pelannut tällä kaudella vain yhdessätoista Valioliigan ottelussa.

Lontoolaiset ovat kääntäneet lehden mukaan katseensa Madridin suuntaan ja Iscoon. Arsenal kartoittaakin mahdollisuutta vaihtokaupalle, jossa Isco matkustaisi Pohjois-Lontooseen ja Özil palaisi Madridiin.

Real Madrid on hinnoitellut Iscon noin sadan miljoonan arvoiseksi. Arsenal saattaisi siis joutua lisäämään Özilin kylkeen huomattavan summan rahaa siirron toteutumiseksi.

Özil edusti Real Madridia vuosina 2010–2013. Hän siirtyi elokuussa 2013 Arsenaliin.