Argentiinalaisseura River Platen urheilutoimenjohtajan Enzo Francescolin mukaan he eivät neuvottele keskikenttäpelaaja Exequiel Palaciosin myymisestä Real Madridiin ennen seurajoukkueiden MM-kisojen päättymistä.

Riveristä on jo vahvistettu usealle medialle, että Real Madrid on ollut yhteydessä neuvotellakseen Palaciosin, 20, siirrosta.

Sekä Real Madrid että River Plate ovat mukana seurajoukkueiden MM-kisojen välierissä. River kohtaa tänään tiistaina arabiemiirikuntalaisen Al-Ainin ja Madrid pelaa keskiviikkona japanilaista Kashima Antlersia vastaan. Real ja River ovat suursuosikkeja otteluissaan, ja joukkueiden odotetaan kohtaavan lauantain finaalissa.

Palaciosin sopimuksessa on huhujen mukaan 20 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Real Madridin on kerrottu tarjoavan hänelle viisivuotista sopimusta, mutta vielä ei ole selvillä liittyisikö pelaaja espanjalaisseuraan tammikuussa vai ensi kesänä.

– He tietävät, miten tämä seura toimii ja he ovat rauhallisia. Me emme tule puhumaan yhdellekään seuralle ennen kuin turnaus loppuu, kommentoi urheilutoimenjohtaja Francescoli AS:n mukaan.

Palacios debytoi 16-vuotiaana Riverin edustusjoukkueessa, jossa hänelle on kertynyt yhteensä 39 ottelua. Argentiinan A-maajoukkueessa hän on esiintynyt kaksi kertaa. Hänen perässään on tiettävästi muitakin Euroopan suurseuroja, minkä takia Real Madrid haluaisi jouduttaa neuvottelujaan Riverin kanssa.