Saksalainen Sport Bild uutisoi hiljattain, että Barcelona olisi kiinnostunut Bayer Leverkusenin Kai Havertzista.

Nyt Mundo Deportivo vahvistaa omalta osaltaan Sport Bildin väitteen. Barcelona todella on kiinnostunut 19-vuotiaasta huippulupauksesta, mutta avoimeen tarjouskilpaan Barca ei aio lähteä.

Syy ei suinkaan ole se, että Havertzin perässä on lukuisia muitakin suurseuroja. Syy on sen sijaan se, että Barcelonan tietojen mukaan Havertz on jo päättänyt, mihin hän haluaa siirtyä. Osoite ei ole Barcelona, vaan Bundesliiga-lupauksille kovin tuttu Bayern München.

Lukas Hradeckyn joukkuekaverina pelaava Havertz on kehittynyt valtavaa vauhtia ja on jo 19-vuotiaana sangen kovan tason pelimies. Tällä kaudella hyökkäävä keskikenttäpelaaja on iskenyt seitsemän maalia ja antanut kuusi maalisyöttöä pelaamassaan 20 ottelussa.