31-vuotiaalla Gerard Piquéllä on epäilemättä vielä pelivuosiakin jäljellä, mutta Barca-toppari on alkanut keskittää yhä enemmän huomiotaan myös pelikenttien ulkopuolelle. Espanjan maajoukkueen Piqué jo hyvästeli, hän hankki Kosmos-yrityksensä kanssa oikeudet tenniksen Davis Cupiin ja nyt miehestä on tulossa myös seuraomistaja.

AS lainaa Diari d’Andorraa ja kertoo, että Piquén johtama Kosmos on ostamassa Andorran johtavan jalkapalloseuran FC Andorran. Neuvottelujen kerrotaan olevan jo hyvin pitkällä, ja kauppa on määrä virallistaa tammikuun alussa.

Vuonna 1942 perustettu FC Andorra pelaa Espanjan liigapyramidissa, tällä hetkellä viidennellä sarjaportaalla Primera Catalanassa. 1980-1990 -luvuilla FC Andorra pelasi 17 kauden ajan kolmannen sarjatason Segunda B:ssä. Se myös voitti vuonna 1994 Katalonian Cupin ja eteni kerran Copa del Reyn neljännesvälieriin.

FC Andorra pelaa kotiottelunsa 1 000 katsojan stadionilla. Joukkueen pelaajista vajaat kymmenen pelaa myös Andorran A-maajoukkueessa.

Piqué on tiettävästi asettamassa joukkueen valmennusjohtoon Barcelona-taustaisen kaksikon. 39-vuotias Gabri on toiminut Barcelonan reservijoukkueen apulaisvalmentajana sekä juniorivalmentajana ennen lyhyttä pestiä sveitsiläisessä Sionissa. Ikätoveri Albert Jorquera pelasi myös lähes koko uransa Barcelonassa.

Piquétä huhuttiin viime aikoina myös pahasti velkaantuneen, Segundassa pelaavan Reus Deportiun omistajaksi, mutta valinta näyttääkin nyt osuvan andorralaisseuraan.