Villarreal tiedotti antaneensa eilen potkut päävalmentajalleen Javi Callejalle. Villarreal korvasi potkut saaneen Callejan Luis García Plazan.

Villarrealin alkukausi on ollut suorastaan surkea. Seura on sarjassa vasta 17. sijalla ja on tasapisteissä putoamisviivan alapuolella olevan Athleticin kanssa.

Calleja ymmärsi seurajohdon tekemän päätöksen, vaikka halusikin viettää koko loppu-uransa Villarrealin päävalmentajana.

– Voin ainoastaan sanoa rakastavani kaikkia tämän seuran työntekijöitä ja pelaajia ja pidän heidät sydämessäni aina. Tietenkin tämä tuntuu pahalta, mutta tällaista jalkapallo on. Poistuminen tekee kipeää, mutta jos seura on tehnyt tällaisen päätöksen, on se varmasti paras kaikkien kannalta, Calleja totesi lehdistölle Villarrealin harjoituskeskuksen ulkopuolella.

– Olisin halunnut olla täällä koko elämäni. Villarreal on elämäni seura, joka on antanut minulle mahdollisuuden valmentaa pääsarjassa. Kukaan ei pidä potkujen saamisesta ja vähemmän, jos saat ne Villarrealista.

Villarreal on kerännyt 15 pelaamastaan ottelusta vain 14 pistettä. Seura etenee silti hyvin todennäköisesti lohkostaan jatkoon Eurooppa-liigassa. Villarreal kohtaa lohkon päätöskierroksella venäläisen Spartakin. Seura on tasapelilläkin varmasti jatkossa.