Real Madrid suunnittelee jatkavansa neuvotteluja River Platen keskikenttäpelaaja Exequiel Palaciosin siirrosta seuraan.

Marraskuussa Argentiinan A-maajoukkueessa debytoinut Palacios, 20, on ollut yhdistettynä Madridiin jo tovin. Usean espanjalaismedian mukaan Real Madrid haluaisi lyödä Riverin kanssa kaupat lukkoon sunnuntain Copa Libertadoresin toisen finaalin jälkeen.

River ja Palacios ovat tällä hetkellä Madridissa, missä Libertadoresin loppuottelun toinen osa pelataan sunnuntaina. Argentiinalaisseuran presidentti Rodolfo D’Onofrio kommentoi neuvotteluja Real Madridin kanssa.

– Emme juuri tällä hetkellä neuvottele Palaciosista, mutta noin kolme viikkoa sitten Madridin johtaja Emilio Butragueño puhui meille pelaajasta sillä ajatuksella, että keskusteluja jatketaan myöhemmin, sanoi D’Onofrio FourFourTwon mukaan.

– Taloudellinen ero Real Madridin ja Riverin välillä on erittäin suuri. On todella vaikeaa pitää kiinni pelaajasta, mutta historia kertoo meille, että pelaaja näkee tässä mahdollisuuden, emmekä voi seistä hänen tiellään.

– Meidän on oltava avoimia neuvotteluille. Jos pelaa siirtyy Riveristä Real Madridiin, se on kunnian asia myös meille.

D’Onofriolta kysyttiin, onko Palacios valmis pelaamaan Real Madridissa.

– Hän on mahtavalla tasolla, mutta minusta hänen olisi hyvä pelata vielä yksi vuosi Argentiinassa. Se ei ole kuitenkaan minun päätökseni. Me tulemme neuvottelemaan, Madrid tietää sen.

– Hän on todella nuori, mutta hän vaikuttaa vanhemmalta. Hän on todella kokonaisvaltainen pelaaja. Jos he todella rakastavat häntä, siirto hyödyttäisi sekä pelaajaa että Real Madridia.