Santiago Solarin nostaminen Real Madridin kakkosjoukkueesta ykkösmiehistön päävalmentajaksi on ollut lottovoitto seuran nuorille pelaajille.

Hänen alaisuudessaan debyyttinsä edustusjoukkueessa on saanut jo neljä pelaajaa: Cristo González, Javi Sánchez, Fran García ja Álvaro Fidalgo.

Keskushyökkääjä Cristo, 21, pelasi seitsemän minuuttia UD Melillaa vastaan lokakuussa Copa del Reyn ottelussa. Topparina pelaava Sánchez, 21, sai myös debyyttinsä samassa ottelussa, mutta hän pelasi tuolloin täydet minuutit. Sánchez urakoi koko ottelun myös toisessa osassa Melillaa vastaan tänään torstaina, ja hän on saanut tulikasteensa myös Mestarien liigassa ja La Ligassa.

Laitapuolustaja García, 19, ja keskikenttäpelaaja Fidalgo, 21, debytoivat torstaina 6-1-voitossa Melillaa vastaan. Garcia pelasi toisen puolikkaan kokonaan ja Fidalgo pääsi reiluksi kymmeneksi minuutiksi kentälle.

Solari on toiminut Real Madridin päävalmentajana nyt reilun kuukauden, ensin väliaikaismandaatilla ja tätä nykyä vakituisen käskyttäjän sopimuksella.