Real Madrid voitti torstaina UD Melillan Copa del Reyssä 6-1 ja eteni jatkoon yhteismaalein 10-1.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
✅📋 ¡Este es nuestro once inicial contra @UDMelilla!

#MadridMelilla

Ottelupari oli käytännössä ratkennut ensimmäisen osan jälkeen, ja Madrid laittoi myös torstain ottelun pakettiin ensimmäisellä puoliskolla.

Maalinteon aloitti 33. minuutilla Marco Asensio, joka sai luvattoman paljon tilaa pallon kanssa ja hyödynsi sen puikkelehtimalla puolustuksen läpi rangaistusalueelle. Lopulta hän sijoitti pelivälineen tarkalla laukauksella sisään.

Asensio oli asialla myös hetkeä myöhemmin. Vinícius Júnior teki esityön murtautumalla boksiin vasemmalta laidalta. Hän tarjoili takaviistoon syötön Asensiolle, joka tykitti pallon verkkoon.

Kahden maalin mies väläytti seuraavaksi syöttövalikoimaansa. Asensio nosti pallon taidokkaasti Melillan puolustuslinjan yli Javi Sánchezille, joka ohjasi pelivälineen perille.

Kolmannen sarjatason Melilla sai avausjaksolla yhden laukauksen kohti Los Blancosin maalia.

Viime aikoina säästeliäästi käytetty Isco sai kunnian toimia torstaina Real Madridin kapteenina, ja hän näytti 47. minuutilla kanssapelaajilleen mallia. Isco syötteli palloa edestakaisin Dani Ceballosin kanssa, kunnes hänelle avautui hieman tilaa laukaukselle. Isco käytti tilanteen hyväkseen pommittammalla illan hienoimman osuman. Tarkka laukaus painui pysäyttämättömästi vasempaan yläkulmaan.

Ottelua oli vartti jäljellä, kun oli Viníciusin vuoro säväyttää. Hän murtautui jälleen vasemmalta rangaistusalueelle ja pääsi laukomaan. Melilla-vahti Pedro Moreno pysäytti ensimmäisen yrityksen, mutta paluupallo kimposi suoraan Viníciusin jalkoihin ja brassihyökkääjä ujutti toisen yrityksensä takanurkkaan.

Melilla sai lohdutuspalkinnon 81. minuutilla, kun hyökkääjä Yacine Qasmi kaadettiin rangaistusalueella pilkun arvoisesti. Qasmi asteli itse pallon taakse ja tykitti sen kovaa keskelle.

Vieraiden huuma oli kuitenkin hyvin hetkellistä, sillä vain pari minuuttia myöhemmin Isco viimeisteli loppulukemiksi 6-1.