Athletic antoi eilen potkut päävalmentajalleen Eduardo Berizzolle.

Athleticin syyskausi on ollut seurahistorian surkein. Perinteinen seura on voittanut kuluvan sarjakauden aikana vain ja ainoastaan ensimmäisen kierroksen ottelunsa Leganésia vastaan lisäajan voittomaalin myötä. Athletic on pelannut jopa 13 peräkkäistä ottelua ilman voittoa.

Maanantaina Berizzon Athletic taipui Levanten vieraana luvuin 3-0 ja se riitti seurajohdolle. Athletic ilmoitti Berizzon potkuista tiistaina. Kyseessä on ensimmäinen kerta sitten vuoden 2006, kun Athletic antaa päävalmentajalleen potkut kesken kauden.

Athletic-ikoni Mikel San José oli pettynyt siihen, miten Berizzon etappi Athleticissa sujui.

– Hävettää. Minut on voitettu. Olen surullinen ja voimani menettänyt. En koskaan toivoisi, että minun valmentaja saisi potkut. Olette uskomaton valmentajatiimi, enkä koskaan tule unohtamaan teitä. Ansaitset vain parasta, Toto, San José kirjoitti tiistaina Twitterissä.

Mikel San José

@mikelsanjo6
Avergonzado. Derrotado. Triste. Abatido. Nunca desearía que un entrenador mío fuera cesado de su cargo, y menos tú. Sois un cuerpo técnico espectacular, que nunca olvidaré.Te mereces lo mejor Toto, Eskerrik asko.