Espanjan jalkapalloliitto RFEF on esittänyt kutsun sekä Lionel Messille, että Cristiano Ronaldolle, näiden saapumiseksi sunnuntaina Santiago Bernabéulla pelattavaan Copa Libertadores -finaaliin.

Argentiinalaisjätit Boca Juniors ja River Plate kohtaavat Real Madridin kotipyhätössä sunnuntaina, ja ainakin Messi on – lauantaina pelattavasta Barcelonan liigaderbystä huolimatta – ilmoittanut osallistuvansa otteluun. Ronaldon tilanne sen sijaan on vielä epävarma.

Realin puheenjohtaja Florentino Pérez on ilmaissut toiveensa siitä, että supertähdet istuisivat vierekkäin seuran VIP-aitiossa. Tarkemmassa sijainnissa tuskin on suurta ongelmaa Ronaldon leirissä, mutta AS:n siteeraa portugalilaista lähellä olevaa tahoa seuraavasti:

– Cristiano seuraisi ottelua mielellään Messin kanssa aitiosta, mutta hänen haavansa (Realista lähtö; exit wounds) ovat edelleen tulehtuneet.

Mikäli nykyinen Juventus-hyökkääjä otteluun saapuu, on kyseessä hänen ensimmäinen vierailunsa vanhalle kotistadionille sitten viime kesän siirron; tähän ei pelaajaa tietojen mukaan ole helppoa taivutella.