Toista kauttaan Real Sociedadissa pelaava Adnan Januzaj on kärsinyt polvivammasta syksyn aikana.

Polvivamma piti Januzaj’n sivussa pelikentiltä aina lokakuun loppuun saakka. Sen jälkeen belgialaislaituri on palannut takaisin Real Sociedadin kokoonpanoon ja on mahtunut jo neljästi peräkkäin avauskokoonpanoon La Ligassa.

23-vuotias Januzaj kertoi mietteitään Marcan haastattelussa ennen iltapäivällä pelattavaa Betis-ottelua. Januzaj jouduttiin ottamaan vaihtoon maanantain Celta-ottelussa, kun kivut palasivat polveen. Kyseessä ei ole kuitenkaan vakavampi vamma.

– Olen kunnossa. Maanantaina polveni oli jostain syystä hieman heikko ja väsynyt, joten päätimme välttää riskit. Minulla oli polvivamma neljän kuukauden ajan, enkä halua palata siihen aikaan enää, koska rakastan jalkapallon pelaamista. En halua olla enää poissa kentiltä, Januzaj totesi.

Januzaj muistetaan parhaiten Manchester Unitedin riveistä. Oikea laituri pelasi suurseuran riveissä 63 ottelua. Januzaj uskoo kykenevänsä nousemaan vielä kansainväliseksi supertähdeksi. Belgialaisen mukaan useat seurat ovat kiinnostuneita hänestä.

– Pitää paikkansa, että monet seurat keskustelevat agenttini kanssa, mutta olen sanonut hänelle, että olen todella tyytyväinen täällä Real Sociedadissa. Olen 23-vuotias ja minulle tärkeintä on saada peliaikaa ja nauttia jalkapallosta. Pidän tästä Real Sociedadissa vallitsevasta perhefiiliksestä.

– En huoli tulevaisuudestani tällä hetkellä. Minun on osoitettava, että olen todella hyvä pelaaja ja minusta voi tulla supertähti. Minulla on ominaisuudet siihen.