Vain muutama viikko sitten argentiinalainen Santiago Solari nimitettiin Real Madridin uudeksi päävalmentajaksi kesään 2021 asti ulottuvalla sopimuksella. Hänen alkunsa Los Blancosin peräsimessä oli tuloksellisesti hyvä, mutta jo nyt seurajohto on herännyt siihen, että pelillisesti pakka on yhä sekaisin. Lopullisen herätyksen tarjosi tällä kertaa Eibar, joka murskasi madridilaisseuran viikonloppuna 3-0-lukemin.

El Chiringuiton mukaan Real Madrid on alkanut jo nyt valmistautumaan Solarin mahdollisiin potkuihin sopimalla Fernando Hierron kanssa, että hän ottaa valmennuspestin haltuunsa, jos lähitulevaisuudessa edessä on jälleen uusi valmentajanvaihdos.

Hierro on Real Madrid -legenda pelaajauraltaan. Puolustaja edusti seuraa vuosina 1989-2003 ja toimi joukkueen kapteeninakin. Hän on valmentajana hyvin kokematon, mutta häntä pidetään sopivana vaihtoehtona, jos seura päättää vaihtaa valmentajaa jo toisen kerran tämän kauden aikana.

Hierro astui kesällä kuukaudeksi Espanjan maajoukkueen päävalmentajan saappaisiin, kun Julen Lopetegui sai potkut Real Madrid -pestinsä takia.