Etelä-Amerikan Mestarien liigan, eli Copa Libertadoresin finaalin toinen osa pelataan La Sextan mukaan ensi viikon viikonloppuna Madridissa Santiago Bernabéulla.

Ottelun tarkkaa pelaamispäivää ei ole vielä päätetty. Finaali pelataan joko 8. tai 9. päivä joulukuuta.

River Platen ja Boca Juniorsin välinen Copa Libertadoresin toinen finaali olisi pitänyt pelata viime lauantaina Riverin kotikentällä Monumentalilla, mutta finaali peruttiin Riverin kannattajien hyökättyä Bocan pelaajia kuljettaneen bussin kimppuun. Useat Bocan pelaajat loukkaantuivat ja seura vaati Riverin hylkäämistä kilpailusta.

Etelä-Amerikan jalkapalloliitto CONMEBOL ei kuitenkaan suostunut Bocan toiveisiin. Jalkapalloliitto haluaa, että ottelu pelataan ja mestari ratkaistaan kentällä. CONMEBOL tiedotti tiistaina, että ottelu pelataan Argentiinan ulkopuolella turvallisuussyistä.

La Sextan mukaan niin seurat, Bernabéulla pelaava Real Madrid, FIFA kuin Espanjan jalkapalloliittokin ovat hyväksyneet sen, että odotetun superfinaalin toinen osa pelataan Bernabéulla ensi viikon viikonloppuna.

Etelä-Amerikan jalkapalloliitto ja finaalissa pelaavat seurat eivät aluksi päässeet yhteisymmärrykseen pelipaikasta. Osapuolet hylkäsivät muun muassa mahdollisuudet pelata finaali Dohassa, Asunciónissa ja Miamissa, mutta kaikki hyväksyivät Madridissa pelaamisen.