Rafael Santos Borré palaa Atléticon riveihin tammikuussa, kertoo Radio Caragol.

Lähteen mukaan Atlético maksaa 23-vuotiaasta Santos Borrésta River Platelle seitsemän miljoonaa euroa talven siirtoikkunassa ja kolumbialaishyökkääjä palaa Espanjaan.

Atlético hankki Santos Borrén itselleen kolme vuotta sitten Deportivo Calista. Santos Borré oli Atléticon mukana yhden harjoituskauden ajan. Seura lainasi kärjen Villarrealiin, josta matka jatkui pysyvän siirron myötä River Plateen. Santos Borré ei ehtinyt debytoida Atléticon paidassa virallisessa ottelussa.

River Plate maksoi Atléticolle Santos Borrésta vuosi sitten 3,5 miljoonaa euroa. Hyökkääjä on noussut avauskokoonpanon pelaajaksi Marcelo Gallardon alaisuudessa ja on esiintynyt edukseen etenkin Copa Libertadoresissa.

Hyökkääjä ei ole vielä debytoinut Kolumbian A-maajoukkueessa.