Barcelona varmisti keskiviikkona Mestarien liigan lohkovoittonsa kukistamalla PSV:n maalein 2-1. Yhtä varmaa on myös se, että PSV jää lohkon hännille.

Lohkovaiheen päätöskierroksella jännitystä riittää kuitenkin tasapisteissä olevan Tottenhamin ja Internazionalen välillä. Toinen näistä jatkaa lohkokakkosena pudotuspelivaiheeseen, ja toisen on tyytyminen Eurooppa-liigan pudotuspeleihin.

Tasapisteissä etu on Tottenhamilla, mutta Interin viimeinen ottelu on lähtökohtaisesti helpompi, kotipeli PSV Eindhovenia vastaan. Tottenham puolestaan matkustaa Camp Noulle Barcelonan vieraaksi.

Tottenhamin toivo lepää kuitenkin siinä, että Barcelona lepuuttaa ottelussa useita avainpelaajiaan panosten puuttuessa. Se saattaa tukeutua varamiehiin, ja säästellä ykkösmiehistöä Espanyol- ja Levante-pelien välissä.

Internazionalen valmentaja Luciano Spalletti uskoo kuitenkin, että Barca ottaa viimeisenkin kotiottelunsa tosissaan.

– Minulla ei ole epäilystäkään azulgranan käyttäytymisestä viimeisenä pelipäivänä. Ei tällä tasolla voi ajatella pahaa, sillä heillä on Messin ja Suárezin kaltaisia pelaajia. He ovat totisia ammattilaisia, Spalletti totesi AS:n mukaan.

Barcelona ei ole hävinnyt Mestarien liigassa ainuttakaan kotipeliä viiteen ja puoleen vuoteen.