Villarrealin puolustaja Ramiro Funes Mori nostaa skottiseura Rangersin hyökkääjän Alfredo Morelosin esiin ennen tulevaa Eurooppa-liigan kohtaamista Ibroxilla.

Helsingin Jalkapalloklubia aiemmin edustanut Morelos, 22, on jatkanut maalitehtailuaan tänä syksynä. Jos tahti jatkuu samanlaisena, kolumbialaispelaajan siirto suurempiin ympyröihin on vain ajan kysymys.

– Tiedämme Morelosin olevan uhka, ja meidän pitää olla varuillamme hänen kanssaan tässä ottelussa. Hänen pysäyttämisestään tulee vaikeata, mutta se on haaste, joka houkuttelee minua, Funes Mori sanoo.

– Tästä ottelusta Glasgow’ssa tulee meille vaikea. Jos voitamme, tulevaisuutemme tässä kilpailussa on selvä. Jos kuitenkin häviämme, ratkaisu siirtyy viimeiseen pelipäivään.

– Teimme virheitä heitä vastaan Espanjassa ensimmäisessä ottelussa, joka päättyi 2–2. Emme kuitenkaan matkusta Skotlantiin ainoastaan puolustamaan.

Rangersin valmistautuminen tulevaan europeliin sujui suunnitelmien mukaan, sillä joukkue kaatoi lauantaina Livingstonin 3–0. Morelos teki yhden maalin ja antoi yhden maaliin johtaneen syötön.

Lähde: Daily Record