Bruno Soriano pääsi viimein harjoittelemaan muun joukkueen kanssa maanantaina.

Villarrealin keskikenttäpelaaja on kärsinyt vakavasta polvivammasta viimeisen puolentoista vuoden ajan. Soriano päätti mennä leikkaukseen kauden 2016-17 viimeisen sarjaottelun jälkeen.

Polvi ei kuitenkaan parantunut odotetusti ja se piti Villarrealin keskikentän avainpelaajan sivussa peleistä koko viime kauden. Maanantai oli ensimmäinen kerta sitten elokuun lopun, kun Soriano kykeni harjoittelemaan muun joukkueen kanssa samassa rytmissä.

Sorianon polvi näytti parantumisen merkkejä elokuun lopussa ja keskikenttäpelaaja osallistuikin harjoituksissa pienpeliin seuran B-joukkuetta vastaan, mutta joutui jättämään sen kipujen vuoksi kesken. Villarrealin lääkärit totesivat Sorianon loukanneen polveaan uudelleen.

Joukkueharjoituksiin paluu ei kuitenkaan merkkaa sitä, että Soriano olisi lähitulevaisuudessa valmis palaamaan kentille. Rytmiin pääsyssä menee huomattava aika ottaen huomioon pelaajan puolentoista vuoden mittaisen poissaoloajan.

Soriano kuului terveenä ollessaan Espanjan A-maajoukkuerinkiin. Soriano pelasi muun muassa Espanjan paidassa kaksi ottelua EM-kisoissa vuonna 2016.